Online-Actualiteitencollege: Een licht verstandelijke beperking (LVB) in onze complexe samenleving

441 keer bekeken

Start

2020-04-23 at 15:00

End

2020-04-23 at 16:15

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Online Actualiteiten college over een licht verstandelijke beperking (LVB) in onze complexe samenleving VERPLAATST van 16 april NAAR 23 APRIL, online-editie via MS Teams

Tussen de 25 en 40 jaar maken wij als mensen keuzes in het leven voor de langere termijn en misschien wel voor het leven: ouderschap, vriendschappen en intieme relaties. Hoe kijken mensen met een LVB aan tegen deze belangrijke levenskwesties?

Welke wensen hebben zij op het gebied van wonen, werken en vrije tijd? Wat is hun visie op de toekomst?

Deze vragen stonden centraal in het praktijkonderzoek dat het lectoraat Empowerment en Professionalisering van Inholland samen met verschillende welzijnsorganisaties in Haarlem heeft uitgevoerd. De vraag was: hoe kan de stad Haarlem bijdragen aan de empowerment en inclusie van mensen met een LVB tussen de 25 en de 40 jaar?

Sluit jij aan bij ons Online-Actualiteitencollege?
Juist in deze tijd van sociaal isolement vinden wij het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Daarom organiseren wij op donderdag 23 april, een week later dan gepland, ons eerste Online-Actualiteitencollege. Hiervoor maken wij gebruik van het programma MS Teams. De link naar de online-meeting wordt na aanmelding via de website opgestuurd naar je mailadres. Dit doen wij een dag voor het actualiteitencollege. Vanaf 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst kan je op de link klikken. Aanmelden kan nog steeds via onderstaande aanmeldknop. 
Ben je al aangemeld? Dan ontvang je de link automatisch via de mail. Er zijn maar een beperkt aantal plekken over, dus meld je snel aan! Ben je wel aangemeld, maar kan je er niet bij zijn? Laat het ons dan weten, dan kunnen we een plekje vrijmaken voor iemand anders.

We maken voor de online bijeenkomst gebruik van MS Teams, onderaan vind je nuttige tips.

De bijeenkomst is donderdag 23 april van 15:00 tot 16:15
14:45 – 15:00 Online-inloop in MS Teams
15:00               Start bijeenkomst
16:15               Afronding

Wat heb ik nodig?

Een digitaal device met internetverbinding (laptop, Macbook, desktop, smartphone of tablet) en headset met microfoon. Let op: zorg dat de microfoon en camera uitstaan als je de meeting in komt. Het is handig om van te voren de app van MS Teams te installeren, maar ook via de internetbrowser kan worden deelgenomen.

Hoe laat moet ik klaar zitten?
Probeer zeker als je niet gewend bent om te werken met MS Teams 10-15 minuten van tevoren klaar te zitten, en je aan te melden. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we om 15:00 uur van start gaan.

Feedback
Deze omgeving en manier van werken is voor ons allemaal nieuw. Met geduld en begrip leren we hier samen mee werken. Daarom stellen we jullie feedback zeer op prijs. Na deelname ontvangt u een evaluatieformulier waarop u uw feedback kunt achterlaten.

Je kunt je via deze aanmeldknop aanmelden (let op: maximum aantal deelnemers, vol = vol).  

 

Cookie settings